Spordiliit kutsub valima sporditähte

Kuido Saarpuu
Copy
Rammumees Marko Remlik Portugalis rammumeeste meistrite liiga finaalis võistlemas.
Rammumees Marko Remlik Portugalis rammumeeste meistrite liiga finaalis võistlemas. Foto: Rammumeeste meistrite liiga

Teatavasti selgutav Järvamaa parimad nüüdsest uue korra järgi. Igas kategoorias tunnustatakse spordiklubide ja spordiliidu juhatusse kuuluvate inimeste otsusel vaid üht sportlast, kuid esimest korda valitakse rahva lemmiksportlane.

Järvamaa spordilidu tegevjuht Piret Maaring on selgitanud, et tavaliselt oli nii, et detsembris korjati lõppeva aasta spordisaavutused kokku, koostati selle alusel tabel ja kuulutati välja valimisaeg. „Uue valimiskorra alusel on valimise algus sama. Ootasime ettepanekuid Järvamaa 2019. aasta meessportlase, naissportlase, noormehe, neiu ja võistkonna valimiseks. Samuti parima nais- ja meesseeniori tunnustamiseks,“ sõnas ta. „Nagu näha, siis nüüd valime igas kategoorias parima, mitte mitut parimat. Neid saavad esitada etteantud vormil spordi­klubid. Eelvalikus ootame igasse kategooriasse kuni kaht kandidaati. Lõpliku valiku teevad spordiklubid ja Järvamaa spordiliidu juhatus. Aega selleks on 5. jaanuarini.“

Spordihuviliste inimeste tarvis on lisakategooria: avaliku hääletusega selgub rahva lemmiksportlane ehk Järvamaa sporditäht.

Sporditähte saab valida siin! Hääletada on aega 5. jaanuarini kl 23.59ni.

Loe uuest valimiskorrast lähemalt siin!

Stipendiumi ja meenega autasustatakse parimat naist, meest, neidu, noormeest ja võistkonda. Aasta nais- ja meesseenori ning sporditähte tunnustatakse meenega. Parimate austamine on Järvamaa spordigalal, mis toimub reedel, 10. jaanuaril 2020. aastal Roosna-Alliku mõisas algusega kell 18. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles