Suusatajad näitasid end Otepääl

Kuido Saarpuu
Copy
Keidy Kaasiku poodiumi kõrgeimal astmel.
Keidy Kaasiku poodiumi kõrgeimal astmel. Foto: Erakogu

Talviselt karges, kuid kahjuks endiselt loodusliku lumeta Otepääl laupäeval toimunud murdmaasuusatamise Eesti meistrivõistlustel selgitati välja Eesti kiireimad naised ja mehed vabatehnika distantsidel.

Tehvandi 1,3 km pikkusel kunstlumeringil, mida naistel tuli läbida neljal korral ja meestel kaheksal korral, oli Eesti meistritiitli nimel võistlemas kokku 31 naist ja 48 meest. Kohal oli hulgaliselt välisvõistlejaid Venemaalt, Valgevenest, Lätist, Leedust ja Soomest.

Naistest võitis Anastasia Kazakul Venemaalt, kellele pakkus kõige tugevamat konkurentsi Keidy Kaasiku Ambla Spordiklubist. Neljanda eestlasena, kuid absoluutarvestuses kuues oli tema kaksikõde Kaidy Kaasiku.

Meestest oli kolmas eestlane, aga absoluutarvestuses neljas RR Suusaklubi suusataja Kaarel Kasper Kõrge.

Ligi 400 noort murdmaasuusatajat osales pühade eel ka Otepääl toimunud Alexela - Hawaii Expressi noorte suusasarja avaetapil

Ambla spordiklubi esindajatest oli Kennet Keerberg kolmas (M13) ja Jarmo Kaasiku samuti kolmas (M23). Anett Liisa Parts sai teise koha (N11).

RR suusaklubi parematena oli Maanus Udam neljas (M14), Mehis Udam esimene (M16), Christina Rohi neljas (N13) ja Laura Lääne kuues (N18).

Järgmine noortesarja etapp saab toimuma 04. jaanuaril. Jõulumäel etapil on kavas sprindivõistlus klassikalises tehnikas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles