Järvamaalt on sirgunud väärt noortetreenerid

Anne Põder
Copy
Järvamaa taustaga Eesti tänavuse aasta parimad noortetreenerid võrkpallis on (vasakult esimene) Marko Vantsi, (vasakult teine) Anatoli Kuprijanovits ja (vasakult neljas) Raigo Tatrik.
Järvamaa taustaga Eesti tänavuse aasta parimad noortetreenerid võrkpallis on (vasakult esimene) Marko Vantsi, (vasakult teine) Anatoli Kuprijanovits ja (vasakult neljas) Raigo Tatrik. Foto: Gertrud Alatare/Eesti Võrkpalli Liit

Pühapäeva õhtul Saku Suurhallis peetud suurel võrkpalligalal võeti võrkpalliaasta kokku. Järvamaa võrkpallisõprade silmad lõid särama, kui kuuest lavale hõigatud aasta parimast noortetreenerist kolm olid Järvamaa taustaga.

Kolme enim silmapaistnud neidude treeneri seas astus lavale endine paidelane Anatoli Kuprijanovitš, kes treenib Palusalu SK-s ning juhendab ka neidude U16 koondist.

Kolme enim silmapaistnud noormeeste treeneri seas astusid aga lavale türilased Marko Vantsi, kes treenib Tallinna VK-s ja Raigo Tatrik spordiklubist Tats, kelle juhendada on ka Eesti 2006. aastal sündinud neidude koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles