Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Järvamaa haigla sünnitusosakonnale oli möödunud aasta rõõmurikas ja edukas: ilmavalgust nägi 302 last, mida on ligi poolsada rohkem kui 2018. aastal.

* Koeru hooldekeskuses oli esmaspäev pidulik, sest ligi 145 000 eurot maksma läinud tööd teenusekohtade kohandamiseks dementsusega inimestele kuulutati lõppenuks. Ent juba tehakse majas uusi plaane.

* Eile hommikul tõmbas Väätsa rahvamaja juhataja Rait Pilipenko piltlikult öeldes stepsli seinast välja ning kuu aega inimesi rõõmustanud vaateaknad jäid pimedaks ja liikumatuks. Nende töö oli tehtud, sest kuu ajaga oli käinud aknaid imetlemas tuhandeid inimesi.

* Järva valla Järva-Jaani ja Kareda piirkonna juht Uku Talvik sõitis detsembri esimeses pooles Müüslerist läbi ja märkas, et mälestussamba teabetahvel on pime. «Seal kippus üks lampidest läbi minema ja arvasin, et selle pärast valgust pole, aga valgusti oli pihta pandud, kinnituse küljest tööriistu kasutamata lahti murtud ja juhe läbi lõigatud,» lausus ta.

* Eelmise reede õhtul tähistas Kaitseliidu Türi üksikkompanii asutamise 95. aastapäeva koos muusika, kõnede ja tublimate autasustamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles