Muutuvad SEB Paide kontori lahtiolekuajad

Silja Vilbu
Copy
SEB pank
SEB pank Foto: Marko Saarm

Alates 2. märtsist on SEB Jõgeva ja Paide kontorid klientidele avatud tööpäeviti kell 9.00–14.00.

„Pangateenuste kasutamine on ajas muutunud. Kliendid käivad pangakontoris peamiselt rahaasjades nõu saamas ja lepinguid sõlmimas. Igapäevased tehingud ja suur osa tootelepingutest sõlmitakse mugavalt ilma kontorisse tulemata internetipangas või mobiili vahendusel. Sellest tulenevalt on kontorite külastatavus kahanenud aastaga kolmandiku võrra,“ kommenteeris SEB kontorivõrgu juht Indrek Lass.

„SEB Jõgeva ja Paide kontorite klientide kasutuses on 24 tundi töötav internetipank koos kaasaegse videokohtumiste ja -nõustamise võimalusega, mobiilirakendus ning ööpäevaringne klienditugi. Jõgeva ja Paide kontorites on ka tulevikus võimalik saada nõustamist pärastlõunasel ajal, selleks tuleb aga eelnevalt aeg kokku leppida,“ lisas Lass.

SEB-l on Eestis 18 pangakontorit, millest alates märtsist on Jõgeva, Haapsalu, Kuressaare ja Paide kontor avatud klientidele tööpäeviti kell 9.00-14.00. Lisainfo SEB pangakontorite ja sularahaautomaatide kohta leiab ettevõtte koduleheküljelt seb.ee.

Eelmisel sügisel teatas ka Swedbank, et nende Paide kontori lahtiolekuajad muutuvad. Swedbanki Paide kontor on samuti avatud kella üheksast kella kaheni päeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles