Võrkpalli rahvaliiga põhiturniiril põnevust jagub

Kuido Saarpuu
Copy
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Järva valla võrkpalli rahvaliigas mängiti kolmanda vooru mänge ja põhiturniiri tabel sai niigi põnevale seisule veel pinget juurde.

Aravete spordi- ja tervisekeskuse juhataja Leo Matikainen andis valla koduleheküljel teada, et Aravetel toimunud tasavägisel miniturniiril teenis tabelisse neli lisapunkti Ambla võistkond, kes alistas nii Järva vallavalitsuse kui ka Imavere võistkonna 2:1.

Kolm lisapunkti sai tabelisse Imavere, kes võitis omakorda 2:1 vallavalitsuse võistkonda. Vallavalitsusele siis sellelt turniirilt kaks punkti tabelisse juurde. Koerus toimunud miniturniiril sai viie punktiga suurima punktisaagi Koeru meeskond, kes võitis Järva-Jaani RSK võistkonda 3:0 ja Latteri võistkonda 2:1.

Neli lisapunkti teenis Latter, kes lisaks Koeru vastu saadud punktile sai kolm punkti lisaks 3:0 võidu eest Järva-Jaani RSK üle. Järva-Jaanis tuli kohalikul võistkonnal alla vanduda Aravete võistkonnale 0:3.

Neli lisapunkti teenis Latter, kes lisaks Koeru vastu saadud punktile sai kolm punkti lisaks 3:0 võidu eest Järva-Jaani RSK üle. Järva-Jaanis tuli kohalikul võistkonnal alla vanduda Aravete võistkonnale 0:3.

Matikainen lisas, et põhiturniiril on hetkel liidrid Imavere ja Latter 11 punktiga, kel on omavaheline mäng veel ees ootamas. Lisaks mängivad mõlemad võistkonnad veel ka Järva-Jaaniga, kel on hetkel seitse punkti. Liidritele järgneb neljane seltskond võistkondi – Aravete, Järva vallavalitsus, Koeru ja Ambla - kes kõik on hetkel kogunud kaheksa punkti. Neist üks mäng on pidamata ainult Amblal. Koerul, Vallavalitsusel ja Aravetel on kõigil ees ootamas veel kaks kohtumist, kusjuures see kolmik mängib põhiturniiri viimaseid kohtumisi omavahel.

See põnev miniturniir toimub teisipäeval 17. märtsil Koeru spordihoones. Samal päeval mängivad Järva-Jaani spordihoones Järva-Jaani, Latter ja Imavere.

Ambla ja Järva-Jaani RSK kohtumine peetakse ette teisipäeval 10. märtsil kell 18.30 Aravete spordihoones.

Peale põhiturniiri jagunevad võistkonnad nelikutesse, kes teisipäeval 21. aprillil selgitavad Imavere Spordihoones  juba play-off süsteemis kohad esimesest neljandani ja viiendast kaheksandani.

Järva valla võrkpalli rahvaliiga turniiritabelit, ajakava, juhendit ja ka võistkondade koosseise on võimalik vaadata Järva valla kodulehelt (sport ja vaba aeg). (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles