Ettevõte täidab linna tühermaa äritegevusega

Anne Põder
Copy
Kui ehituseks läheb, rajab Truckmaint OÜ töökoja, lao- ja kontorihoone seni tühjalt seisnud Jaama tänava krundi katlamaja ja noortekeskuse poolsesse otsa. Ka sissesõit territooriumile tuleb Ruubassaare teelt.
Kui ehituseks läheb, rajab Truckmaint OÜ töökoja, lao- ja kontorihoone seni tühjalt seisnud Jaama tänava krundi katlamaja ja noortekeskuse poolsesse otsa. Ka sissesõit territooriumile tuleb Ruubassaare teelt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa ettevõte Truckmaint OÜ plaanib Paide avatud noortekeskuse vastas laiutavale tühermaale ehitada töökoja, lao- ja kontorihoone, mis annaks müksu nii ettevõtte kui ka linna arengule.

Truckmaint OÜ tegevjuht Rainer Hanschmidt ütles, et kuigi silmanähtava ehitustegevuseni Paides Jaama 12 krundil on veel pikk tee käia, on neil kindel siht siiski silme ees. «Me ei mahu enam oma senisele pinnale Pärnu tänava ääres ära. Kontor on tillukesele pinnale kokku surutud, töökoda väike, tööliste olmetingimused kesised ja hooviala masinate hoidmiseks piiratud,» põhjendas ta.

Hanschmidt sõnas, et sobivat krunti Paides või selle lähiümbruses on nad vargsi otsinud juba mõnda aega, kuid võtta pole suurt midagi. Päris põllu peale oleks rasketehnikaga tegelevat firmat keeruline rajada, sest pinnase täitmisele kuluks sel juhul palju raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles