Konkurss: Paide linnameeskond lubab korraldada unustamatu mängupäeva

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpalli Premium liiga: Paide Linnameeskond - JK Tallinna Kalev
Jalgpalli Premium liiga: Paide Linnameeskond - JK Tallinna Kalev Foto: Dmitri Kotjuh

Sel aastal kuulutas Paide linnameeskond Järvamaa koolidele välja plakatikonkursi „Äge mängupäev“.

Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar selgitas, et nad ootavad klassidelt ettepanekuid, milline peaks olema üks äge kodumängupäev. „Laske oma fantaasial lennata ja joonistage meile üks või mitu vahvat pilti, mida teie arvates üks mängupäev peaks sisaldama. Soovime näha nö staadioniplaani, millel on näidatud kõik tegevused, mis sel päeval staadioni ääres peaksid olema,“ täpsustas ta. „On need mõned esinejad, mängud või batuudid, mida iganes tegija fantaasia ka pähe toob.“

Töid oodatakse 1. aprilliks füüsilisel kujul Paide E-Piim spordihallis või digitaalselt aadressile arto@paidelinnameeskond.ee. Lisainfot saab Arto Saarelt telefonil 5257373.

Võidutöö ei jää niisama riiulisse seisma, vaid linnameeskonna eestvedajad proovivad soovitud mängupäeva võimalikult ehedalt ellu viia juba 31. mail, mil meeskond võõrustab kodus tiitlikaitjat Tallinna FC Florat. „See kõik on täpselt enne lastekaitsepäeva ja lapsed ise korraldavad endale vahva mängupäeva,“ lisas ta.

Võidutöö ei jää niisama riiulisse seisma, vaid linnameeskonna eestvedajad proovivad soovitud mängupäeva võimalikult ehedalt ellu viia juba 31. mail, mil meeskond võõrustab kodus tiitlikaitjat Tallinna FC Florat.

Võidutöö selgub 1. maiks. Võidutöö teinud klass võidab tasuta transpordi mängule ja Paide linnameeskonna meeneid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles