Paide linnameeskond alustab hooaega: spordidirektor Kams ennustab põnevat hooaega

Kuido Saarpuu
Copy
Gert Kams
Gert Kams Foto: Paide linnameeskond

Kahe peale üle 500 Premium liiga mängu pidanud Gert Kams ja Rimo Hunt on ühisel meelel, et juba sel reedel algav Premium liiga hooaeg tõotab tulla põnevam kui kunagi varem.

Nii Kams kui Hunt nõustusid, et tänavusest hooajast rakenduvad solidaarsusmehhanismid peaksid liigatabeli veelgi tihedamaks tegema ning kergeid punkte pole oodata üheltki meeskonnalt. Samuti leiti, et tabeli tipud on end tänavuseks hooajaks väga hästi komplekteerinud ja tiitlitvõitjat ennustada on väga keeruline.

Mullu FC Floraga meistriks tulnud ning tänavu juba Paide Linnameeskonna spordidirektorina tegutsev Gert Kams jäi ka möödunud reedel toimunud hooaja avaüritusega igati rahule: "Kõik jalgpalliinimesed on siin koos ja kui Eesti parim bänd ka laulab, siis mis sa veel tahad!" viitas Kams üritusel esinenud Tanel Padari bändile.

Meeleoluka intervjuu käigus vihjas Kams korduvalt ka sellele, et need klubid, kes veel meeskonda täiendada soovivad, võiksid vaadata just tema kõrval seisva Hundi poole.

Paide linnameeskond ootab esimene vastane eest laupäeval kl 16 Tallinnas ja selleks on sealne JK Tallinna Kalev. Esimest kodumängu tasub ootada 14. märtsil kl 13 Paide kunstmurustaadionil. Vastaseks on siis mulluse hooaja viienda kohaga lõpetanud JK Narva Trans.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles