Lähipäevil tuleb nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Lörts kevadel
Lörts kevadel Foto: Meelis Meibaum

Lähipäevil tuleb nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade ning pääsu pole ka vihma- ja lörtsisajust, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel pilvkate pilvkate tiheneb, kuid ilm on olulise sajuta. Tuul pöördub itta 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Hommikupoolikul hakkab Lõuna-Eestis lörtsi ja vihma sadama ning sadu levib edasi põhja poole. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. 

Pühapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, hommikuks sadu hõreneb. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi sadada vihma või lörtsi. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm, õhtul hakkab saartel vihma sadama. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb 3-9, saartel puhanguti 14 m/s. Sooja 2-6 kraadi. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles