Linnameeskonna noored sai suure võidu

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Paide linnameeskond U21 alustas pühapäeval esiliiga B hooaega võiduga, kui võõrsil alistati mullu esiliigas mänginud Tallinna Kalev U21 seisuga 5:1.

Paide haaras kohtumises eduseisu juba mängu avaminutil, kui kalevlased söötsid palli 15 sekundiga õnnetult oma väravasse.

Paide jätkas väravate otsimist, mis kandis vilja 21. minutil kui jala sai valgeks Kevor Palumets. Peale väikest vigastusepausi taas väljakule jooksnud Sander Sinilaid kasutas 34. minutil kavalalt ära nurgalöögi järgset segadust kastis ning seis tablool 3:0.

Kuus minutit enne avapoolaja lõpuvilet jäid kalevlased teenitud kaartide tõttu väljakul vähemusse, ent teisele kolmveerand tunnile vastu minnes tuldi suurema tuhinaga, mis päädis auväravaga 55. minutil.

Paide end sellest heidutada ei lasknud ning peale arvukaid võimalusi realiseeriti kaks- 66. ja 88. minutil, kui täpsed olid Edrisa Lubega ja Jaagup Luts.

Järgmisena kohtuvad linnameeskonna poisid 15. märtsil võõrsil JK Tabasaluga, koduväljakul mängitakse 22. märtsil kell 13 ning siis on vastaseks Keila JK. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles