Paide linnavalitsus muudab viiruseohu tõttu asutuste töökorraldust

Urmas Glase
Copy
Paide raekoda.
Paide raekoda. Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavalitsus teatas otsusest, mille kohaselt COVID-19 koroonaviiruse leviku tõkestamiseks vähendatakse otsekontakte ja tehakse töökorralduses muudatusi. 

"Elu ja tegemised lähevad edasi, kuid katsume üksteist hoida ja lähtume mõistuse piires printsiibist „parem karta kui kahetseda“," ütles Paide linnapea Priit Värk.

Linnavalitsus otsustas, et raekoja uksed jäävad avatuks. Ametnikel, kelle töö võimaldab, soovitatakse jääda kodukontorisse.

Linnavalitsus soovitab inimestel ametiasju ajada esimese valikuna telefoni teel ja suhelda elektrooniliste kanalite kaudu ning võimalusel lükata silmast-silma kohtumisi edasi.

Linnapea kinnitas, et ametnikega kohtumised toimuvad, kui see on hädavajalik aga eelnevalt tuleb aeg kokku leppida telefonil +372 38 38 600.

Avatuks jäävad ka Paide linna hallatavad asutused, sealhulgas koolid ja lasteaiad. "Reisilt naasnud lastel tuleb jääda koju," rõhutas linnapea.

Koolidel soovitatakse edasi lükata spordivõistlused ja spordivõistlustele minekud ning rohkem kui saja inimesega ettevõtmised, samuti ekskursioonid.

Täiskasvanutel on soovituslik kooliga või lasteaiaga suhelda elektrooniliselt või telefoni teel ehk vältida hoonetes käimist.

"Kuna päevade ja tundidega olukord muutub, siis Paide linnavalitsus ja hallatavad asutused reageerivad vastavalt vajadusele," kinnitas Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles