Haiglaravil on 17 inimest, neist 4 on kriitilises seisus

Kuido Saarpuu
Copy
Koroonaviirus. Pilt on illustratiivne.
Koroonaviirus. Pilt on illustratiivne. Foto: Mailiis Ollino

Hetkel vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 17 inimest, neist intensiivravi vajab 6 ja kriitilises seisus on 4.

Pärnu Haiglas on 3 inimest, neist 2 seisund on stabiilne ja 1 kriitiline. Ida-Tallinna Keskhaiglas on 2 inimest, mõlemad on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti Regionaalhaiglas on 2 inimest, mõlemad kriitilises seisundis.  Tartu Ülikooli Kliinikumis on ravil 3 inimest, neist 1 on kriitilises seisus intensiivravis. Lääne-Tallinna Kekshaiglas viibib hetkel 7 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Haiglatest on välja kirjutatud 7 inimest.

Täna hommikuks oli Eestis koroonaviirus diagnoositud 352 inimesel, kokku on tehtud 3724 testi. Ööpäevaga laekus 495 testi tulemust, mis on 78 võrra rohkem kui eile.

Võrreldes eilsega lisandus 26 uut positiivset tulemust, kellest 16 on Saaremaal, 5 Harjumaal, 4 Võrumaal ja 1 Tartumaal. Vanusegruppide vaates on seis endine: nooremad kui 20-aastased moodustavad vähem kui 6 protsenti ja vanemad kui 60 eluaastat 17 protsenti nakatunutest. Haiglaravil on 15 inimest, neist 4 vajab intensiivravi. Kahe intensiivravil viibiva patsiendi seis on kriitiline.

Täna hommikuks oli Eestis koroonaviirus diagnoositud 352 inimesel, kokku on tehtud 3724 testi. Ööpäevaga laekus 495 testi tulemust, mis on 78 võrra rohkem kui eile.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab siit.

Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt ja Terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles