Koroonaviiruse tõttu on haiglaravil 29 inimest, neist kuus kriitilises seisus

Kuido Saarpuu
Copy
Intensiivravi.
Intensiivravi. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 29 patsienti, neist seitse on intensiivravis ja kuus kriitilises seisundis.

Pärnu haiglas on kuus inimest, neist viie seisund on stabiilne ja üks kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on kaks inimest ja mõlemad on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on kolm inimest, kõik kriitilises seisundis.  Tartu ülikooli kliinikumis on ravil seitse inimest, neist kolm vajab intensiivravi ja kahe seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna keskhaiglas viibib 11 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Haiglatest on välja kirjutatud üheksa inimest.

Laborid tuvastasid 35 koroonaviirusse nakatunut, kokku on Eestis koroonaviirus diagnoositud 404 inimesel. Tehtud on 4809 testi, ööpäevaga lisandus 768 testi. Lisandunud 35 positiivsest tulemusest 11 oli pärit Tartu maakonnast, kaheksa Harjumaalt, kaheksa Võrumaalt, kaks Ida-Virumaalt, kaks Pärnu maakonnast, kaks Saaremaalt, üks Lääne-Virumaalt ja üks Põlvamaalt. Vanusjaotuselt on 60+ positiivsete osa 19 protsenti.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt www.terviseamet.ee/koroonakaart.

Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt www.terviseamet.ee/uuskoroonaviirus ja terviseameti Facebooki lehelt. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt www.valitsus.ee/et/eriolukord#KKK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles