Nädalalõpu seisuga on Järvamaa hooldekodud viirusevabad

Urmas Glase
Copy
Nagu teistes hooldekodudes, kehtib täielik külastuskeeld ka OÜ Häcke hallatavas Paide pansionaadis. Epideemiapuhangu tõttu on märkimisväärselt vähenenud ka OÜ Häcke hooldekodude elanike hulk ja lähiajal neid ettevõtte teatel juurde oodata pole.
Nagu teistes hooldekodudes, kehtib täielik külastuskeeld ka OÜ Häcke hallatavas Paide pansionaadis. Epideemiapuhangu tõttu on märkimisväärselt vähenenud ka OÜ Häcke hooldekodude elanike hulk ja lähiajal neid ettevõtte teatel juurde oodata pole. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedeõhtuse seisuga kontrollitud proovide põhjal COVID-19 viirusesse nakatunuid neljas Järvamaa testidud hooldekodus tuvastatud pole.

Terviseameti meedianõunik Eike Kingsepp ütles, et kuna hooldekodudes tehakse iga päev teste, siis võib see nimekiri veel täieneda, sest kõikide testide tulemused pole veel meieni jõudnud.

Ta täpsustas, et hooldekodude testimise info jõuab kõigepealt sotsiaalkindlustusametisse ja alles seejärel terviseametisse, nii et neil võivad olla andmed värskemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles