Linnameeskonna kapten Frolov: Paide on jõud, millega arvestada

Kuido Saarpuu
Copy
Andre Frolov
Andre Frolov Foto: Kuido Saarpuu

Mullu Premium liigas hea hooaja teinud Paide linnameeskond tahab tänavu oma edulugu korrata. Kapten Andre Frolov hoiatab konkurente, et Järvamaa tiim on jõud, millega tuleb kõigil arvestada, kirjutab Kadi Parts märtsikuises ajakirjas Jalka.

 

Uuele hooajale vaadates sõnab Paide kapten, et meeskond peab olema valvas, et mulluse hea aasta järel tänavu keegi lõdvemalt ei võtaks. Samas lisab ta, et meeskond on treeningutel ja mängudes väga motiveeritud, seega väga suureks ta selle probleemi tõenäosust ei pea. Frolov ütleb, et Järvamaa klubi eesmärk on astuda samm edasi, ja loomulikult soovitakse teha rekordiline hooaeg – nii punktide, võitude kui ka tabelikoha poolest.

Frolov annab endale aga aru, et võibolla ei tule tänavu kõik nii lihtsalt. „Kui konkurendid võtavad meid kui tippklubi, siis võib juhtuda, et nad mõtlevad paremaid plaane meie peatamiseks,“ nendib Frolov. „Aga see ongi koht, kus peame näitama oma kindlust. Absoluutselt igal juhul on Paide jõud, millega peab arvestama!“

Loe edasi siit!

Kui koroonaviirus poleks sedavõrd massiliselt levinud ja Eesti eriolukorda (milles spordivõistlused keelati vähemalt 1. maini) kehtestanud, oleks Premium liigas peetud juba hulk esimese ringi mänge. Paraku on lood siiski teised ja Paide linnameeskond on sarnaselt konkurentidele saanud pidada vaid ühe kohtumise. Selleks oli avavoor märtsi alguses, milles linnameeskond sai 8:1 võidu JK Tallinna Kalevi üle. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles