Paidelased Joodile võrkpalliplatsi välja ei hääletanud

Kuido Saarpuu
Copy
Koeru punase kruusaga kaetud võrkpalliplats on suved läbi aktiivses kasutuses, peagi saab korda ka Aseri vabaajakeskuse võrkpalliväljak.
Koeru punase kruusaga kaetud võrkpalliplats on suved läbi aktiivses kasutuses, peagi saab korda ka Aseri vabaajakeskuse võrkpalliväljak. Foto: Koeru Spordiklubi/facebook

Oma Ehitaja ja Eesti võrkpalli liidu konkursi «Võrguplatsid korda!» žürii valis Järva vallas asuva Vao küla kuue sel suvel võrkpalliplatsi saaja hulka.

 

Kümnendale «Võrguplatsid korda!» konkursile laekus 34 sooviavaldust. Žürii lähtus taotluste hindamisel nende vastavusest projekti tingimustele, kus on olulisel kohal rajatava võrkpalliväljaku avaliku kasutuse nõue ning taotleja võimekus plats valmis ehitada ja hiljem seda ka hooldada.

Igal aastal saab projekti kaudu toetust kümme võrkpalliväljakut. Neist kuus valib välja žürii ja neli selguvad rahvahääletusel. Selle nädala teisipäevani käis Postimehe veebikeskkonnas rahvahääletus, kus kandideerijate seas on ka Paide linnas Joodil asuv võrkpalliplats.

Kui numbrid kokku löödi, siis selgus, et konkurentsitult enim hääli kogus hääletusel Aseri vabaajakeskus 858 häälega, järgnesid Viljandi kesklinna kool (657), Koonga küla (584) ja Urvaste külaplats (557). Neljandat ja viiendat kohta jäi lahutama 37 häält.

Seega ehitatakse tänavu võrkpalliplats Järvamaal vaid Vaole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles