Linnameeskonna klubipere täienes

Kuido Saarpuu
Copy
Jalgpall. Foto on illustreeriv.
Jalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Paide linnameeskonna klubipere sai aprillis täiendust, sest nende noortesüsteemiga ühines jalgpalliklubi Paide Sport. 2005. aastast Paide Sporti vedanud Veiko Kurimist sai ühtlasi Paide linnameeskonna noortetreener.

 

Veiko Kurim tunnistas, et pärast aastaid paralleelset “jalgpallipõllu” kündmist otsustasid nad oma jõud Järvamaa jalgpalli hüvanguks ühendada. „Loodetavasti saavad ühised jõupingutused viljakad olema.“

Paide linnameeskonna spordidirektor Gert Kams lisas, et neil on väga hea meel, et kõik Paide noored jalgpallurid saavad edaspidi koos harjutada ja võistelda ning et nende suur treeningkeskus muutub seeläbi veelgi tugevamaks. „Veiko vedas oma treeninggruppe aastaid põhitöö kõrvalt ja saab nüüd täielikult pühenduda treeneriametile.“

Ühinemise tulemusena paneb Paide linnameeskond tänavu Eesti noorte meistrivõistluste 2009 vanuseklassis välja kaks võistkonda, mida juhendavad Rauno Kald ja Veiko Kurim.

Järvamaa esindusklubil Paide Linnameeskonnal on treeninggrupid üle kogu maakonna – Paides, Türil, Kärul, Väätsal, Järva-Jaanis, Koerus, Aravetel ja Roosna-Allikul. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles