Muusika- ja teatrimaja kutsub leivaküpsetamise konkursile

Kuido Saarpuu
Copy
Leivaküpsetamine on Allan Toodole mõnus hobi, mille tulemusega oma sõpru ja lähedasi rõõmustada.
Leivaküpsetamine on Allan Toodole mõnus hobi, mille tulemusega oma sõpru ja lähedasi rõõmustada. Foto: Urmas Luik

Paide muusika- ja teatrimaja korraldab koduleiva küpsetamise konkursi, jätkates sellega kümmekond aastat Paides kestnud traditsiooni. Küll tuleb tänavune konkurss tulenevalt eriolukorrast teistsugune – ilma leivalõhna ja degusteerimiseta. Kui seni on koduleivakonkurss toimunud Paide jürilaada ajal, siis nüüd saab võistu küpsetada emadepäevaks.

 

Kuna praeguse eriolukorra ajal ei ole lubatud inimeste kogunemisi korraldada, tuleb leivakonkurss interneti vahendusel.

Kuigi me kõik teame, et leiva hindamisel on kõige olulisem maitse, tuleb parimad leivad olude sunnil valida piltide põhjal.

Leivakonkursi teema on “Leib emale” ning sellest võivad osa võtta kõik soovijad. Konkursil osalemiseks ootab Paide muusika- ja teatrimaja leivateost fotosid, kus on ära näidatud koostisosad, leivategu ise, valmis leiva väljapanek ning soovi korral ka küpsetise üleandmine emale. Kirja võib panna leiva loo.

Kuna leibade maitset hinnata ei saa, selguvad parimad leivad väljanägemise järgi, nii et soovitus on need pildistamiseks kenasti kaunistada.

Kõik pildid leivaküpsetamisest lähevad üles Paide muusika- ja teatrimaja Facebooki lehele ning parimad selguvad vaatajate hinnangu põhjal – enim meeldimisi kogunud leivategu on võitja. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles