Ülemaailmset orienteerumispäeva tähistatakse Türil

Tiit Reinberg
Copy
Järvamaa orienteerumine
Järvamaa orienteerumine Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Rahvusvahelise Orienteerumisföderatsiooni eestvedamisel toimub iga aasta mais ülemaailmne orienteerumispäev, kus tutvustatakse orienteerumisspordi põnevust ja võlu võimalikult paljudele inimestele, eelkõige noortele. Tänavu otsustati koroonaviiruse tõttu ülemaailmse orienteerumispäeva aktsioon peatada. Kuna aga Eestis piirangud taoliste spordisündmuste korraldamiseks välitingimustes leevendusid, siis orienteerumisklubi JOKA siiski tähistab ülemaailmset orienteerumispäeva Järvamaal erinevate tegevustega.

Ülemaailmse orienteerumispäeva orienteerumisseiklus Türi linnas toimub kolmapäeval, 20. mail. Võimalus kaardiga Türi linnas seigelda on kella 10st kuni 19ni.  Orienteerumisseiklus algab ja lõpeb Türi kesklinna pargis. Raja ligikaudne pikkus on neli kilomeetrit ja rajal on 12 kontrollpunkti. Rada on võimalik läbida ka jalgratta või lapsevankriga. Soovi korral fikseeritakse ka raja läbimise aeg.

Ülemaailmsest orienteerumispäevast osasaamiseks prindi või lae alla kaart rajaga orienteerumisklubi JOKA kodulehelt www.joka.ee või Türi Spordiklubide Liidu kodulehelt www. tskl.ee. Kellel printimise võimalus puudub, saab kaardi stardipaigast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles