Üleilmset orienteerumispäeva tähistatakse seiklustega nii Türil, Paides kui ka Väätsal

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Väätsa tervisekompleks

Rahvusvahelise orienteerumisföderatsiooni eestvedamisel on iga aasta mais olnud üleilmne orienteerumispäev, et tutvustada orienteerumisspordi põnevust ja võlu võimalikult paljudele inimestele, eelkõige noortele.

 

Tänavu otsustati koroonaviiruse tõttu üleilmse orienteerumispäeva aktsioon peatada. Et Eestis piirangud selliste spordiürituste korraldusel välit­ingimustes leevenesid, siis tähistab orienteerumis­klubi JOKA ikkagi päeva mitme ettevõtmisega.

Homme on orienteerumisseiklus Türil. Võimalus kaar­diga linnas seigelda on kella 10st 19ni. Orienteerumisseiklus algab ja lõpeb Kesklinna pargis. Raja ligikaudne pikkus on neli kilomeetrit, millel on 12 kontrollpunkti. Rada on võimalik läbida jalgratta või lapsevankriga. Soovi korral pannakse kirja ka raja läbimise aeg.

Üleilmsest orienteerumispäevast osa saamiseks prindi või lae alla raja kaart JOKA kodulehelt www.joka.ee või Türi spordiklubide liidu kodulehelt www. tskl.ee. Kel printimise võimalus puudub, see saab kaardi stardipaigast. (JT)

ETTEVÕTMISED

Tänasest saab orienteeruda Väätsal. Kaarte on võimalik saad Väätsa tervisekompleksist. Avatud on rada 18. maist kuni 20. maini kell 20ni.

Kõigil on võimalus rada läbida. Nii kõndides, kui ka joostes. Miks mitte ka rattaga.

Raja pikkus on linnulennult 4 km.

20. mail avatakse Türil orienteerumiseks linnarada ja 21. mail kl 17 avatakse Paide vallimäel Paide mobo rada.

Kõik, kes soovivad saada märget liikumisürituse "Liigume koos" raames, siis saadke oma osaluse kohta tagasisidet: Facebookis Türi Spordiklubide Liit, tyrispordiklubi@gmail.com või telefonil 58201464.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles