Raudtee-ehituselt näpati materjali

Anne Põder
Copy
Varguses kahtlustatavast ja tema sõidukist kiirustades tehtud pilt.
Varguses kahtlustatavast ja tema sõidukist kiirustades tehtud pilt. Foto: Märgatud Türil/Facebook

Eile pöördusid raudtee-ehitajad Türi valla elanike poole palvega jagada teavet raudtee ehitusel kasutatud materjali näppajate kohta.

Facebooki grupis "Märgatud Türil" ilmus eile teade, et 16. mail hommikul umbes kella 9.30 ajal tuli valge kaubikuga mees Kihli raudtee ülesõidu juurde ja hakkas raudteetammi pealt uue raudtee ehituseks mõeldud materjali oma kaubikusse vedama.

Samal ajal ligi poole kilomeetri kaugusel töötanud ekskavaatorijuht hüppas küll kabiinist välja ja hakkas varaste poole jooksma, kuid seda nähes pani mees jooksu. Ekskavaatorijuht jõudis teha vaid kaugelt ühe pildi mehest ja tema kaubikust ning märkas kaubiku peal kirja „Ekspressveod“.

Ometigi jõudis varas ära viia osa raudtee rööbaste ühenduseks kasutatavast raudmaterjalist.

Tähelepanelikelt inimestelt palutakse teavet juhul, kuid keegi nägi või teab sellise kaubikuga ringi sõitvat inimest. Helistada tuleks numbrile 56801147.

Samuti oleksid raudtee-ehitajad tänulikud, kui kohalik kogukond aitaks Lelle-Türi raudteeliinil ehitusperioodil silma peal hoida ja kohe samal telefoninumbril teada anda kui märgatakse seal kandis kahtlaseid isikuid liikumas või materjali näppamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles