Paide linnameeskond jagab sünnipäeval laiali suure koguse kringlit

Kuido Saarpuu
Copy
Kringel
Kringel Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Premium liiga 13. voorus, mis toimub juba sel reede, võõrustab Paide linnameeskond Nõmme Kaljut. Kohtumine algab kl 19.30. 

Tegemist on tavapärasest erineva liigamänguga, sest selle raames toimuvad pealtvaatajatele ennustusvõistlused, on poolajaloos ning korraldatakse ka eelmisel kodumängul hästi vastu võetud kivi-paber-käärid turniir. Esmakordselt võivad koos mängijatega platsile jalutada ka väiksed rüütlid.

Vastaste mängueelsed kommentaarid: 

Treener Marko Kristal: Lähme Paidesse kolme punkti järele. Eesmärk on mängida distsiplineeritult ja keskendunult terviklik mäng.

Mängija Kaspar Paur: Eesolevaks mänguks reedel on väga tähtis vastasseis Paidega. Eesmärk on meie meeskonnal ikka üks, võita see mäng ehk tuua võõrsilt kolm punkti koju.

Lisaks sellele tähistatakse mänguõhtuga ka Paide linnameeskonna ametlikku sünnipäeva. Sel puhul on Eesti Pagar klubiperele kinkinud 20 kringlit, mis linnastaadionil ühiselt ära süüakse. (JT)

TULEMUSED

Eesti jalgpalli-meistrivõistlused

Premium liiga: Paide linnameeskond-Tartu Tammeka 3:0, Paide linnameeskond-Narva Trans 0:1, Paide linnameeskond-Tallinna Flora 1:3.

Esiliiga B: Paide linnameeskond U21-Keila JK 5:3, Paide linnameeskond U21-Läänemaa JK 4:0, Paide linnameeskond U21-JK Tabasalu 1:2.

II liiga: Paide linnameeskond III-Viljandi JK Tulevik U21 3:0.

Tulevased kodumängud

Neljapäeval kl 19.30 Paide linnastaadionil Paide linnameeskond U21-JK Tallinna Kalev U21.

Reedel kl 19.30 Paide linnastaadionil Paide linnameeskond-Nõmme Kalju.

Allikas: EJL

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles