Majapõlengus hukkus inimene

Järva Teataja
Copy
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval kell 11.47 sai häirekeskus väljakutse Aravetele, kus Pargi tänaval asuvas eramus oli tulekahju.

Paide päästekomando operatiivkorrapidaja sõnul oli tegemist kahekordse elumajaga, tulekahju tekkepõhjused on veel teadmata. Hoone sai seest olulisi tule- ja suitsukahjustusi, tule leviku teisele korrusele õnnestus päästjatel ära hoida. Paraku kaotas tulekahjus elu majas elanud mees.Päästjad leidsid majast kell 12.09 kannatanu ja andsid ta üle meedikutele. Vaatamata meedikute pingutustele inimese elu päästa ei õnnestunud.

Rohkem inimesi operatiivkorrapidaja andmetel majas polnud. Samuti ei ohustanud põleng lähedal olevaid maju. Majas oli olemas ka nõuetekohane suitsuandur, mis andis häiresignaali. Miks majas elanud mees seda ei kuulnud, pole teada.

Tegemist on juba teise põlenguga sel aastal Järvamaal, kus inimene on elu kaotanud. 20. veebruaril kell 12.55 teatati häirekeskusele tulekahjust Türi vallas Mäekülas. Päästjate saabudes põles puidust talumaja mõõtmetega 10 x 18 m. Hoone oli lausleekides ning katus praktiliselt hävinud. Päästjad tõid põlenud hoonest välja 60-aastase mehe surnukeha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles