Milline võiks olla Järva Teataja staarkommentaator

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Järva Teataja veebilehe kommentaator Erks on avaldanud arvamust rohkem kui riigikogulane Tõnis Kõiv, maavanem Tiina Oraste ja Kuma raadio saatejuht Andres Põllu kokku. Järva Teataja uuris, kes on see salapärane arvamusliider Erks.

Erks on Järva Teataja kodulehele kirjutanud sadu kommentaare, viimase 80 päevaga on ta üllitanud neid 74. Kui mõni artikkel läheb talle väga korda ja tekib mõttevahetus teiste kommentaatoritega, pole ime, kui ta kribistab ühele loole kirjutada kuni kümmekond kommentaari. Sageli on tema sõnavõtud kordi pikemad kui lühikesed online-uudised.
Erksi kommentaaridest on saanud juba osa meie veebilehest ja kui ta natuke aega sõna ei võta, hakkavad teised huvi tundma, kas temaga on ikka kõik korras.
Erksi lemmikteema on vaieldamatult liiklus. Mõni üksik avariiuudis jääb tema kommentaarita.
Liiklusohutuse kohta loeb ta moraali sedavõrd tihti, et isegi Hellat Rumvolt, Rein Karemäe, Villu Vane ja Indrek Sirk kahvatuvad tema kõrval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles