Alusta sügist uue energiaga! Võta alkoholist kuu aega puhkust

Kuido Saarpuu
Copy
Alkohol. Pilt on illustratiivne.
Alkohol. Pilt on illustratiivne. Foto: Remo Tõnismäe

Pane ennast proovile ja võta septembrikuus vastu väljakutse kuu aega alkoholist puhata! Alkoholivaba kuu annab kehale ja vaimule uut energiat, et erksama ja aktiivsemana sügisele vastu minna. Kutsu sõbrad kaasa ja las puhkus alata!

 

Puhkus annab energiat!

Sügis on aeg uuteks ettevõtmisteks – kes läheb kooli, kes kursustele, kes vahetab töökohta, kes alustab uue hobiga. Kõigi muutustega on alati lihtsam kohaneda, kui keha on puhanud ja vaim virge. Võttes mõneks ajaks alkoholitarvitamisest väikese pausi, annad endale võimaluse suunata energia uutesse ettevõtmistesse ja olla tegusam ning initsiatiivikam.

Ilma alkoholita on uni kvaliteetsem, puhkad öösiti paremini välja ja tunned end erksama ja võimekamana. Lisaks võid tähele panna, et enesetundega koos paraneb ka sinu välimus – nahk muutub klaarimaks, jume kenamaks ja tasapisi võib ka kaalunumber langema hakata. Sisaldab ju alkohol väga palju kaloreid, millest loobumine aitab kaasa ka kilode kadumisele.

Kõik need boonused tulevad kaasa juba lühiajalise pausiga. Piisab täiesti kuuajalisest puhkusest ja juba märkad, et alkoholivaba elu mõjub sinu enesetundele ja elukvaliteedile suurepäraselt!

Kõik need boonused tulevad kaasa juba lühiajalise pausiga. Piisab täiesti kuuajalisest puhkusest ja juba märkad, et alkoholivaba elu mõjub sinu enesetundele ja elukvaliteedile suurepäraselt!

Keda puhkusele kaasa kutsuda?

Iga puhkus on alati vahvam, kui saad seda veeta koos toredate reisikaaslastega. Keda kutsuda aga kaasa kuuajalisele rännakule alkovabasse maailma? Kutsu kindlasti väljakutsega liituma ka oma sõbrad – tehke ühiselt plaane ja veetke koos aega selliselt, et ka järgmisel päeval on tore olla. Miks mitte minna koos trenni või kinno? Või pidage seltskonnaga maha üks kaasakiskuv lauamängulahing. Võimalusi on lõputult!

Miks mitte innustada liituma ka töökaaslaseid ja teisi tuttavaid? Vaata Facebookist, kes sinu tutvusringkonnast juba väljakutse vastu on võtnud ja ühine julgelt!

Alustada võib igal ajal!

Ära heida meelt, kui september algas siiski klaasikest tõstes. Alkoholist puhkamiseks ei ole kunagi liiga hilja! Täiesti vabalt võid alustada alkoholivaba kuuga täpselt sel ajal, kui sulle kõige paremini sobib. On ju puhkuselennulegi minnes viimase hetke pakkumiste seas alati eriti häid diile saadaval. Seega ära muretse, kui sõbrad 1. septembril juba startisid ja sina lennust maha jäid. Otsi reisikaaslaseid lisaks ja võta samuti väljakutse vastu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles