Kuningate stipendiumi said loomasõber ja muuseumi teadusjuht

Järva Teataja
Copy
Raha sukasääres hoidmine ei ole mõistlik, aga veel vähem mõistlik on telefoni teel võõrastele inimestele edasi öelda oma pangakonto ligipääsukoodid.
Raha sukasääres hoidmine ei ole mõistlik, aga veel vähem mõistlik on telefoni teel võõrastele inimestele edasi öelda oma pangakonto ligipääsukoodid. Foto: Arvo Meeks

Kuningate otsuse kohaselt kaalukuul AD 2020 on kuningate fondi stipendiaadid Eesti Metsloomaühingu juhatuse liige Virge Võsujalg ja Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts


 

Virge Võsujalg  on metsloomade päästeingel kes loomade ja lindude üles turgutamisel ja terveks ravimisel teeb suurt ja tänuväärset tööd. See on asi, võiks öelda et ime, mis juhtub päriselt mitte niisama tühja juttu tehes ning seda vabatahtliku tööna, riigilt abi saamata. Eesti  Metsloomaühing toetub inimeste lahkusele ja nende annetustele. Täita tuleb ju kõiki nõudeid, mis seadusega ette pandud. Seetõttu on ainuüksi aja annetamisest ja aitäh ütlemisest vähe. Stipendiumiga soovime näidata eeskuju ning kutsume ka teisi toetama metsloomaühingut.

Kuningad on seisukohal, et aukartus, aga eelkõige hoolivus, elu ees on see mis annab inimesele õiguse pidada ennast targemaks loomaliigiks. Armastus kõigi loomalaste vastu, liigist olenemata, kaunistab ja ülistab elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles