Maavahetusskandaalis toimus järjekordne pööre

Järva Teataja
Copy
Aasta tagasi raius Viisu talunik Ilmar Kotselainen nagu rauda, et tema kergliiklusteed oma maale ei tahtnud aga Paide linnavalitsus saatis pole ehitajad peale enne, kui maa asjus kokkulepped sõlmitud ja notari juures on käidud.
Aasta tagasi raius Viisu talunik Ilmar Kotselainen nagu rauda, et tema kergliiklusteed oma maale ei tahtnud aga Paide linnavalitsus saatis pole ehitajad peale enne, kui maa asjus kokkulepped sõlmitud ja notari juures on käidud. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnavalitsus ja maaomanik Ilmar Kotselainen jõudsid läbirääkimiste käigus kokkuleppele. Lepiti kokku järgmistes sammudes maatoimingute lõpule viimiseks esialgse plaani järgi.

Linnavalitsus sai Maa-ametilt teisipäeval, 29. septembril ametliku vastuse, millega anti nõusolek teha maade vahetuse protsess 1,3 hektarit Kotselaineni eramaad 1,3 hektari riigimaa vastu. Linn teeb kõik endast oleneva, et saada enampakkumise kaudu Maa-ametilt ülejäänud 0,6 hektarit ning võõrandada see hiljem tasuta Ilmar Kotselainenile.

„Meie jaoks oli oluline jõuda kokkuleppele, millega saaksid kõik osapooled rahul olla ning mul on hea meel, et selline kokkulepe ka saavutati“ sõnas abilinnapea Siret Pihelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles