Rakvere teater toob Oisu komöödia

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alan Proosa

Reedel kell 19 saab Oisu rahvamajas vaadata spioonikomöödiat «39 astet». Kiirete pööretega põnevik saab alguse hetkest, mil üks Londoni elumees oma korterist laiba avastab. Ühtäkki avastab igava elu üle kurtnud mees, et on kistud salapärasesse vandenõusse, mille käigus peab ta põgenema nii kurjategijate kui politsei eest. Seiklusrikkal teekonnal läbi Inglismaa kohtub kangelane võluvate daamidega ning leiab lõpuks oma elu armastuse.

Lavastuse peategelasi kehastavad Velvo Väli ja Liisa Aibel, kõik ülejäänud rollid (ning neid on palju) on Üllar Saaremäe ja Peeter Rästa kanda. John Buchani romaanil ja Alfred Hitchcocki filmil põhineva «39 astme» lavaversiooni kirjutas Patrick Barlow. Autor on öelnud oma juhistes trupile ja lavastaja Kati Kivitarile: «Väga palju selles loos sõltub teie, näitlejate, olümpiavormist. Kaalu kaotamine võib olla seejuures hindamatuks abiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles