Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Kaitsejõudude peastaabi teatel on järgmise aasta mais ulatuslike õppuste kese Järvamaal, kui Nurmsi lennuvälja kohal heidetakse alla diviisijagu otse USAst kohale lennutatud dessantväelasi ning peetakse suurõppuse «Kevadtorm» kandvamaid kaitselahinguid.

* Eelmisel nädalal jagas muinsuskaitseamet aastapreemiad. Kuigi kandidaatide hulgas olnud Koeru kirikust leitud haruldane krutsifiks laureaaditiitlit ei pälvinud, sai võidumaitset tunda kogu see suur seltskond, kes viimase kolme aasta jooksul Koeru, Türi ja Järva-Madise kirikus on mahukat uurimistööd teinud. Põnevamad leiud kolmest kirikust on praegu viidud pealinna, kus neid 6. novembril avataval näitusel huvilistele eksponeeritakse.

* Türi kesklinnas Paide ja Wiedemanni tänava ristumiskoha serval seisvast majast möödujad on viimase paari nädala jooksul täheldanud, et hoone juures on alanud hoogsad ehitus- ja osaliselt ka lammutustööd. Uue omaniku käe all kujuneb sellest maja, kuhu on oodatud kõik kogukonna liikmed.

* Kaugliine teenindav Lux Express teatas möödunud nädalal, et hakkab bussides jagama tasuta ühekordseid meditsiinilisi maske ning teeb nende kandmise tungivalt soovituslikuks. Järvamaa peamine bussiteenuse osutaja ATKO Liinid bussides maske ei jaga, kuid soovitab sõitjatel siiski kaitsvat näokatet kanda.

* Igasügisene Järvamaa koolinoorte sügiskross Aravete Kangrumäel tõi starti seekord paarsada õpilast, mida oli tavapärasest umbes poolsada jooksunoort vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles