Paide linna beebide vastuvõtt toimub maratonüritusena

Kuido Saarpuu
Copy
lusikapidu.
lusikapidu. Foto: Marko Saarm

Seoses eriolukorraga jäi kevadel ära emadepäeva eel toimuma pidanud Paide linna lusikapidu. Küll aga saab toimuma isadepäevaeelne lusikapidu ning sinna saavad kutse kõik väiksed linnakodanikud, kes on sündinud alates eelmise aasta oktoobrist. 

Hõbelusikapidu toimub reedel, 6. novembril kell 12-17, mille puhul palutakse lapsevanematel selle ajavahemiku sees valida endale sobilik kellaaeg, millal tulla. See ei tähenda, et asjaosalisi nii pikk pidu ees ootaks, vaid et lapsevanemad saavad selles ajavahemikus valida endale kõige sobivama aja üritusel osalemiseks. Vastuvõtule oodatakse ligi 90 last.

Lusikapidu toimub Paide raekoja teise korruse saalis koos Paide linnapea Priit Värgi vastuvõtu ja pildistamisega. Noorimad kodanikud saavad mälestuseks hõbelusika, raamatu ning väikse linnakodaniku tunnistuse.

Toetades lapsevanemate ja beebide tervist toimub kogu üritus hajutatult. Ürituse toimumine mitme tunni vältel ning sellest osavõtt erinevatel aegadel aitab tagada hajutatust ning vältida rahvamassi tekkimist. Samuti ei toimu viiruse tõkestamise eesmärgil ka esinejatega kontserti nagu varasematel lusikapidudel.

Üritusel osalejaid oodatakse kutse alusel. Palume kutse saajatel enda mittetulekust teada anda hiljemalt 4. novembriks telefonil 383 8601 või e-posti aadressil evelin.nool@paide.ee.

Kui lusikapeo toimumise aeg ei sobi või pole muul põhjusel võimalik üritusest osa võtta, palume samuti ühendust võtta telefonil 383 8601 või e-posti aadressil evelin.nool@paide.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles