Kultuuritempel tõstab maja kaunistades taaskasutuse ausse

Järva Teataja
Copy
Jõuluehted
Jõuluehted Foto: Pexels / CC0 Licence

Paide muusika- ja teatrimaja pere valmistub saauvateks pühadeks ning plaanib majagi temaatiliselt kaunistada. Poest suure raha eest ehtimiseks vajalikku osta ei plaanita ja pigem pannakse rõhku taaskasutusele, mistõttu teebki PAMT üleskutse inimestele, et nad oma kodudes kasutult seisvad jõulukuulid selleks tarbeks PAMTi tooks.

„Kui sul või su vanaemal on kapinurka seisma jäänud kas või üks jõulukuul, mis pole ammu kasutust leidnud ja millest oled valmis loobuma, siis ootame neid muusika- ja teatrimajja. Kui siis jõulu eel teatrisse, kontserdile, kinno või näitusele satud, on rõõm kohata oma jõuluehet kas jalutuskoridoris kuuse küljes või ehk koguni lava peal,“ rääkis PAMTi direktor Martha-Beryl Grauberg.

„Kaalusime jõuluehetena kasutada ka Paide Teatri näitlejaid, kes lavastuses "Blablabla" nõnda kirkalt särasid, ent nad on praegu hõivatud Paide Teater ja Must Kast "Carmen" lavastuse ettevalmistustega,“ naljatas Grauberg. „Kui kõik hästi läheb, on „Carmeni“ esietenduseks neljapäeval ka juba kuused toas ja ehted küljes.“

Jõulukuule ootab PAMT kolmapäevaks, 25. novembriks oma infolauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles