Paide muusika- ja teatrimajas jätkub huvitegevus senisel määral

Kuido Saarpuu
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja
Paide muusika- ja teatrimaja Foto: Dmitri Kotjuh

Vabariigi valitsuse täpsustused COVID-19 viiruse levikuga seotud piirangute osas ei laiene Paide muusika- ja teatrimajas toimetavatele huviringidele ja stuudiotele ning kõik jätkub nii nagu seni.

Kuna 10-liikmeliste gruppide kogunemine huvitegevusteks kehtib praegu vaid Harjumaal, Ida-Virumaal ja Tallinnas, saab Järvamaal huvitegevusega jätkata senisel määral ning osalejate arvu treeningutel vähendama ei pea. Ka maskide kandmine pole Järvamaal huvitegevuses kohustuslik. Küll aga võib maski kanda, kui inimene peab seda ise vajalikuks ning tegevus seda võimaldab.

PAMTi direktori Martha-Beryl Graubergi hinnangul on oluline, et inimestel oleks võimalus praegusel keerulisel ajal endale meelepärase huvitegevusega tavapärases vormis jätkata. „Kaunite kunstidega tegelemine ergutab vaimu ja loob häid emotsioone, mis on vaimse tervise seisukohalt olulise tähtsusega. Oleme omalt poolt loonud majas võimalused kätepesuks ja -desinfitseerimiseks ning huviringides osalejad kasutavad neid võimalusi aktiivselt. Lisameetmena oleme pakkunud suurematele tantsurühmadele treeninguteks ajutiselt suuremat ruumi,“ selgitas Grauberg.

​Kuna 10-liikmeliste gruppide kogunemine huvitegevusteks kehtib praegu vaid Harjumaal, Ida-Virumaal ja Tallinnas, saab Järvamaal huvitegevusega jätkata senisel määral ning osalejate arvu treeningutel vähendama ei pea.

Paide muusika- ja teatrimajas tegutseb paarkümmend huviringi ja stuudiot kokku ligi 500 osalejaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles