Türil algab liikumiskampaania

Kuido Saarpuu
Copy
Järvamaa orienteerumine
Järvamaa orienteerumine Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi spordiklubide liit algatas uue liikumisürituse „Uueks aastaks vormi“. Esimest liikumisülesannet saab täita pühapäevast 5. detsembrini.

 

Türi spordiklubide juhatuse esimees Paul Poopuu ütles, et jõulukuu liikumissari toimub sarnaselt kevadise liikumissarjaga. „Meil on olemas kaardid, kuhu on mängitud teatud kontrollpunktid, mida tuleks läbida ja koguda sealt vajalikke märksõnu ja -tähti. Need, kes saavad oma lahenduse spordiklubide liitu, osalevad ka auhindade loosimisel.“

Huvilistele orienteerumislaadset liikumisvõimalust pakkuv sari on mõeldud kestma viis nädalat ning Poopuu sõnul sobib inimestele eesmärgistatud tegevus üldiselt hästi. „Sellise sarjaga võime jätkata edaspidigi, kuid eks peame arvestama ka sellega, et kui see kestab väga kaua, siis võime hakata ennast kordama ja sarja atraktiivsus võib sellega kaduda,“ arutles ta.

Selline liikumisüritus toimub Türi vallas teist aastat. Kõik ülesanded ja kaardid on kättesaadavad spordiklubide liidu kodulehel www.tskl.ee. Paberkaartideks tuleks sammud seada spordihoonesse.

Samal ajal jätkub Paides ka üheksaetapiline liikumissari „Sport südames“. Seegi toimub mobiilseks orienteerumiseks mõeldud rajal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles