Ööpäevaga lisandus 191 koroonapositiivset

Järva Teataja
Copy
Lääne-Virumaale lisandus kuus positiivset koroonatesti.
Lääne-Virumaale lisandus kuus positiivset koroonatesti. Foto: Mihkel Maripuu

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4154 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 191 ehk 4,6% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 95 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 74 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 31 ning Tartumaale 26 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Võrumaale lisandus seitse uut nakatunut ning Rapla-, Saare-ja Lääne-Virumaale neli. Viljandimaale ja Pärnumaale lisandus kolm uut nakatunut ning Hiiu-, Lääne-, Põlvamaale lisandus kaks uut nakatunut. Järva- ja Jõgevamaale lisandus üks uus nakatunu. Kuue positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 336,12 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,1%.

1.detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 206 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on 12 patsienti.

Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest: 86-aastane naine, 88-naine ja 90-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 121 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles