Etskae! Jüri Ratas kannab Türi ettevõttes valminud sooje käpikuid

Järva Teataja
Copy
Kolmapäeva hommikul enne kella 8 läks siis veel peaministri ametis Jüri Ratas presidendi juurde, et viia talle tagasiastumisavaldus.
Kolmapäeva hommikul enne kella 8 läks siis veel peaministri ametis Jüri Ratas presidendi juurde, et viia talle tagasiastumisavaldus. Foto: Madis Veltman / Postimees

Sel nädalal oma ametist lahkumisest teada andnud peaminister Jüri Ratas väisas kolmapäeva hommikul Kadriorgu, et edastada president Kersti Kaljulaidile oma tagasiastumispalve. Varajasel hommikutunnil kümnete ajakirjandusväljaannete fotograafide objetiivide ette jäänud peaministril olid näpus tähtsad paberid, ent tähelepanelik silm märkas Ratase käes ka rahvusliku mustrikirjaga sooje käpikuid, mille näol tegemist Türil valminud toodanguga.


 

Käpikud on valminud Türi ettevõttes Pilv Production OÜ, mille peamisteks tooteartikliteks on küll softshell kangast valmistatud Pilvekese kaubamärki kandvad kombinesoonid ja parkad, ent kõrvaltoodanguna valmivad samas ettevõttes PilvDesign naturaalsest villast mütsid, sallid, kindad ja teisedki kudumid.

Jüri Ratase käes olnud käpikutega kuuluvad samasse komplekti veel ka müts ja sall, ent kõiki tooteid on Pilvekese veebipoest võimalik ka eraldi osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles