Türi valla külade talimängud tulevad üheksandat korda

Kuido Saarpuu
Copy
Kui vastlasõit täna tegemata jääb, tasub reesõit järgmisel teisipäeval ette võtta.
Kui vastlasõit täna tegemata jääb, tasub reesõit järgmisel teisipäeval ette võtta. Foto: Marko Saarm / Sakala

21. veebruaril kl 11 toimub Oisus, kohaliku kooli ümbruses Türi valla külade talimängude avaetapp, kus on kavas nii orienteerumine, reesõit, suusatamine, kelgutamine kui ka üllatusalal.

Võistlustele on oodatud osalema kõik Türi valla külades elavad, õppivad, töötavad elanikud ja väljapoolt Türi valda külaelanike lähisugulased (vanemad, vanavanemad, lapsed, lapselapsed, õed, vennad). Samuti on lubatud küla esindada küla edendajal, kes seal ei ela ega tööta, kuid aitab võistkonda kokku panna.

Lubatud on osaleda Türi sisestel küladel nagu Näljakülal, Konnakülal, Kringlikülal jne. Esimesel etapil valitud küla all võisteldakse kõigil kolmel etapil ja muudatusi teha ei saa.

Külade talimängude eesmärgiks on selgitada välja valla sportlikum küla, kelleks kuulutatakse kaheksa võistlusala peale enim punkte kogunud küla.

Järgmised talimängude osavõistlused toimuvad 7. märtsil kl 11 Laupal ja 28. märtsil Türil. Need on planeeritud olema siseetapid, võistluspaikadeks on vastavalt Laupa põhikool ja Türi spordihoone.

Korraldajatel on õigus aega ja kohta muuta sõltuvalt ilmastikust või ootamatutest olukordadest tingituna.

Võistlust korraldab Türi spordiklubide liit koostöös aktiivsete külade ja külaelanikega. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles