Juba sel nädalavahetusel: Türil matkatakse kevadesse

Kuido Saarpuu
Copy
Vabariigi aastapäeva matk.
Vabariigi aastapäeva matk. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Traditsiooniliselt tuleb kevad taas. Liikujatel on võimalik avastada kuni talve lõpuni Saunametsa radasid ja alustada kevadet uue matkaga. Avame teile võimaluse harivaks jalutuskäiguks. 

Nimelt, 20. märtsil kell 11.37 avaneb teil võimalus matkata Türi linnas ja otsida üles 12 erinevat kontrollpunkti, kus on olemas täht ja saate kokku matka tunnuslausa. Otsida tuleks Türi linna siseste külade märke, kust leiate kokkuvõtva põhjenduse, miks kutsuti seda rajooni just selle nimega.

Rada on avatud 20. märts kell 11.37 kuni 21. märts kell 23.59. Kaardid on kättesaadavad virtuaalsel kujul Türi spordiklubide liidu Facebookist ja kodulehelt (www.tskl.ee). Kellel puudub võimalus kasutada nutiseadmeid ja kaarti välja printida, siis pakume võimalust kaart võtta Türi spordihoone peasissekäigu juurest (piiratud kogus).

Matka tunnuslause koos osalejate nimedega saada tyrispordiklubi@gmail.com. Üritus toimub "Liigume koos" liikumissarja raames, kus on osalejaid kirjas juba ligi 200.

Kuni talve lõpuni ehk kevade alguseni on avatud jätkuvalt ka Saunametsa kõnni ja liikumisrajad, kus on üleval täiendavad lisaülesanded, mis pakub ehk veelgi põnevust ja muudab liikumisharrastust sihipärasemaks. Saunametsas liikudes tuleks arvestada, et osad rajad on väga laiad, kuid osad on kitsad kõnnirajad. Rajalt saab leida 9 kontrollpunkti, millest saab raja tunnussõna. Kaardile neid punkte märgitud ei ole ja need tuleb ise üles leida, kui liigute kaardil näidatud teedel. Saada see tyrispordiklubi@gmail.com ja osaled ürituse peakorraldaja JOKA loosimises.

Kõikide osalejate vahel loositakse välja Järvamaa orienteerumisteisipäevakute tasuta pääsmeid ja ühel õnnelikul osalejal õnnestub võita peale orienteerumispäevakul osalemist kvaliteetne kompass. Head liikumist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles