Politsei tabas viis kilo kokaiini ja sõitis valel ajal vales kohas olnud auto vanarauaks (15)

Tiit Reinberg
Copy
Veebruari viimasel nädalavahetusel oli sündmuste keskpunktis Ambla kiriku juures asuv parkla, kus omanikku pidi vahetama viis kilogrammi kokaiini.
Veebruari viimasel nädalavahetusel oli sündmuste keskpunktis Ambla kiriku juures asuv parkla, kus omanikku pidi vahetama viis kilogrammi kokaiini. Foto: Silja Ratt

Veebruari viimane nädalavahetus möödus Põhja-Järvamaal nagu seiklusfilmis. Kirikuesisesse parklasse saabus otse välismaalt auto, lastiks viis kilo kokaiini. Politsei oli sellest teadlik ja seadis üles varitsuse. Politseioperatsioon algas aga kõike muud kui edukalt. Hambuni relvastatud eravärvides autoga korravalvurid rammisid Pärnu–Rakvere maanteel autot, kus narkoärikate asemel olid naine ja mees. Kokkupõrge oli nii tugev, et auto tuleb maha kanda. Mehele lasti kallale politseikoer, vigastada sai ka naine. Natuke aega hiljem algas tõeliste narkoärikate tagaajamine. See lõppes naabermaakonnas.

Esimesed vihjed 27. ja 28. veebruaril Järva vallas toimunud sündmuste kohta laekusid Järva Teatajale juba mitu nädalat tagasi, kuid politsei tänaseni selle kohta selgitusi ei andnud. Kohalike suud ei suuda aga ükski võim sulgeda ja seetõttu on veebruari viimase nädalavahetuse sündmused senini sealkandis teema number üks.

Järva Teatajale teadaolevat sai sündmusteahel alguse sellest, et Ambla kiriku juures asuvasse parklasse saabus treiler autolastiga. Üks auto tuli maha laadida just sinna parklasse. Tegu oli tavalise Peugeot'ga, mis kellelegi silma ei hakka. Autost tunduvalt väärtuslikum oli aga sinna pandud narkolast, viis kilogrammi kokaiini.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles