"Lapse hea toetaja" konkursile laekus 27 ettepanekut

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi vallavalitsus kuulutas 1. aprillil esmakordselt välja konkursi "Lapse hea toetaja", et tunnustada inimesi ja organisatsioone, kes kaasava hariduse, teenuste või muude tegevustega toetavad Türi valla laste arengut.

Türi valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja Kaia Iva sõnas konkurssi ellu kutsudes, et tavapäraselt kiputakse laste ja ka õpetajate-kasvatajate-perede tulemusi mõõtma heade hinnete, konkursivõitude vmt mõõdupuuga. "Seekord kutsume märkama ja tunnustama just neid, kes sedalaadi tähesärast võivad kõrvale jääda, kuid kes samuti aitavad lapsel või noorel astuda neid samme, mis lapse enda jaoks on kuldmedalit väärt," selgitas Iva.

Konkursile kandidaatide esitamine lõppes 16. aprillil märkimisväärse nominentide arvuga. Tunnustamiseks oli võimalik ettepanekuid teha neljas kategoorias. Türi valla haridusasutuste, koolide ja vallavalitsuse töötajate ning lapsevanemate poolt laekus vallavalitsusse 27 ettepanekut: asjatundlik tugispetsialist - 7 kandidaati, oskuslik tugitöötaja - 6 kandidaati, kaasav õpetaja - 8 kandidaati ja hea partner - 6 kandidaati

Kategooriate kirjeldusi saab vaadata siit!

Kolmeliikmeline konkursikomisjon koguneb ettepanekuid arutama ja parimaid välja selgitama käesoleval nädalal.

Kui terviseohutuse nõuded seda lubavad, siis toimub Türi valla laste ja perede heaoluvõrgustiku aastakoosolek ja konkursi „Hea lapse toetaja" tunnustusüritus 25. mail kell 13 Türi kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles