Veebruari keskpaik toob Järvamaale spordi suurvõistlused

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järgmisel nädalavahetusel (11.12.02) jõuavad Järvamaale esmakordselt nii Skandinaavia murdmaasuusatamise karikavõistlused kui Eesti täiskasvanute vabamaadluse meistrivõistlused.


Skandinaavia karikavõistlused peetakse Albu vallas Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses. Laupäeval sõidetakse sprinte (kl 10-13.50) ning pühapäeval 10 või 15 km klassikadistantse (kl 9.30-12.15). Võistlema tulevad suusatajad Eestist, Lätis, Soomest, Rootsist, Norrast, Venemaalt ning Ameerika Ühendriikidest.
Vabamaadluse ja naistemaadluse meistrid selguvad laupäevaste võistlustega Paides E-Piima spordihallis. Võistlustega tehakse algust kl 12st ning finaale näeb alatest kl 15.30st.
Laupäeval toimuvad Aravetel ka rohkearvulise osavõtjaskonnaga IV Järva talimängud (avamine kl 9), kus pealtvaatajateni tuuakse ning omavaheline paremus selgitatakse seitsmel alal.
Lisaks antud võistlustele jagub nädalavahetusse veel erinevaid mõõduvõtmisi, näiteks teeb «Igamehe talvesõit 2012» (kl 10) laupäeval algust lumerajavõistlustega. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles