Koroonasse nakatunuid lisandus veidi üle poolesaja

Järva Teataja
Copy
Enamus nakatunutest on siiski vaktsineerimata, osal on süstikuur veel pooleli.
Enamus nakatunutest on siiski vaktsineerimata, osal on süstikuur veel pooleli. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3500 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 54 ehk 1,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 29 inimesel. 18 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Võrumaale lisandus seitse, Tartu-, Põlva-, Pärnu-, ja Ida-Virumaale kolm, Viljandimaale kaks, Järva- ja Raplamaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 40,2 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,3%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 2 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 21 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 63 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 12 inimest (57%).

Ööpäeva jooksul manustati 4466 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 585 402 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 495 800 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,2%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles