Uus kauplusehoone valmib Koeru suvel

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal seiskas pakane Koerus uue kaupluse ehitamise, sest 20 külmakraadist madalam temperatuur oli kraanale liiast.
Eelmisel nädalal seiskas pakane Koerus uue kaupluse ehitamise, sest 20 külmakraadist madalam temperatuur oli kraanale liiast. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva tarbijate ühistu avab poole aasta pärast oma esimese taasiseseisvumisajal maapiirkonda ehitatud kaupluse Koerus.

Järva tarbijate ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu tunnistas, et Koeru uut kauplust ehitada on juba pikalt kavas olnud, kuid seda on edasi lükanud masu ja bürokraatiamasin.
Praegu on KEKi Ehituse töömehed Tuljaku kaupluse naabruses juba ametis ja hiljemalt augustiks on hoone valmis.

Miljoni euroga kerkib Koeru uus, 1200ruutmeetrine kauplus ja praegust Tuljakut hakkab ühistu kasutama laona. Uibopuu loodab avada uue poe nii, et kauplemises Koerus seisakut ei tulegi.


Praegu asub Konsumi kauplus Koeru kõrtsi hoones, mille saatus on Uibopuu ütlust mööda veel lahtine. Ühistu on valmis pärast uue kaupluse avamist kõrtsihoone kas maha müüma või rendile andma. «Huvilisi on olnud, kuid ei midagi kindlat,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles