Lauri Läänemetsa vastulause Kalle Grünthali arvamusloole (1)

Lauri Läänemets
, riigikogu liige, Sotsiaaldemokraatlik Erakond
Copy
Lauri Läänemets
Lauri Läänemets Foto: Helen Purge

Kalle, millist probleemi sa lahendad? Kuidas meie inimesed sellest võidavad? Kas see päästab mõne elu või aitab hoida ära piirangutest tekkivad probleemid? Ei. Üleskutse kodanikuallumatusele tekitab inimestes küll tunde, et midagi tehakse aga lõpuks on põhjust veel rohkem pettunud olla, sest sellest üleskutsest ei muutu midagi paremaks. Samasugune tühikäigul tiksumine nagu eelmise ja praeguse valitsuse tegevus viiruse ohjeldamisel.

Täna tuleb seista Järvamaa inimeste eest, et need, kes tahaksid, saaksid vaktsineeritud ning need, kes vaktsineerimises kõhklevad, saaksid rahus otsustada, mitte ei satuks ebaõiglase hukkamõistu alla, mis neid sellest kaugemale peletaks.

On täiesti hämmastav, et veel kaks nädalat tagasi ei organiseerinud Eesti valitsus mitte mingisugust vaktsineerimist Järvamaal. See võimalus oli vaid kahes perearstikeskuses, paljudele teadmata. Kalle, siinkohal peaksid hoopis tänama Paide abilinnapead Siret Pihelgast, kes linnapead asendama hakates kohe tegutsema asus ning Järvamaa Haigla juhte, kes kiiresti reageerisid ning piisavalt vaktsineerimisaegu lõid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles