Andke teada kohtadest, mis vajaksid suunaviitasid

Järva Teataja
Copy
Kakskeelne tänavasilt Pedeli ja J.Kuperjanovi tänavanurgal.
Kakskeelne tänavasilt Pedeli ja J.Kuperjanovi tänavanurgal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Türi vald palub anda teada probleemsetest kohtadest, mis suunaviitasid vajaksid.

1. novembril kohtusid veebikoosolekul Türi vallavalitsuse esindajad, Türi valla külade külavanemad ja külade esindajad. Üks koosolekul käsitletud teemadest ja murekohtades oli kohaviidad.

Sellest tulenevalt pöördume vallakodanike poole palvega. Palun andke hiljemalt 22. november vallavalitsusele teada probleemsetest kohtadest, mis ilmtingimata suunaviita vajaksid. Tähelepanekuid ootame aadressile vallavalitsus@tyri.ee Koondame tervikpildi saamiseks murekohad ja siis saab teemaga edasi minna.

Samas, tuletame meelde, et kortermajades peavad olema kõik uksed ja korrused numbritega märgistatud, majadel (k.a eramutel) peavad olema aadressisildid ning maja number. Numbritega tähistamise kohustus kehtib nii olemasolevatele kui ka alles ehitatavatele hoonetele. Tähistuse stiili ettekirjutatud ei ole, kuid numbrid peavad olema hõlpsalt nähtavad, leitavad ja selged.

Vastav nõue on tingitud eelkõige vajadusest tagada operatiivteenistustele kiire reageerimine elanike/kodanike elu, tervise ja vara kaitseks ajakriitilistes situatsioonides. Teisisõnu, et näiteks korteritulekaju korral oleks naabritel võimalik kiiresti välja selgitada probleemne korter, edastada info Häirekeskusele ja seeläbi päästjad, kiirabi, politsei suudaksid ilma aega kaotamata jõuda abivajajani.

Kutsume üles kortermajade ja eramute elanikke, korteriühistuid ja koostööpartnereid oma või külastatava maja numeratsiooni korrektsust üle vaatama ja võimalikele puudustele tähelepanu pöörama ning puudusi likvideerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles