Jõulupühad – viinalembesed alaealised ja urineerijad parklas

Järva Teataja
Copy
Alkohol
Alkohol Foto: Ain Protsin

Kui enamus inimesi veetsid jõulud mõnusalt kodus pereringis, siis paraku oli ka neid, kes nende rahu rikkusid. Probleeme esines üle kogu Eesti.

Tallinna kesklinna korteriühistu haldaja kutsus jõulude ajal patrullekipaažid appi, kuna hoones viibisid võõrad isikud, kes ühistu garaažis pidasid pidu. Patrullide saabudes olid isikud, kes ei ela ühistu hoones, endiselt parklas. Mehed tarbisid alkoholi, urineerisid ja käitusid maja elanikega agressiivselt. G4Si patrullid kutsusid kohale politsei ja andsid isikud üle.

„Kahjuks tuleb selliseid juhtumeid ette ka pühade ajal ja lausa keset päeva. Õnneks sai olukord kiiresti lahendatud ja elanikud said jõulurahu nautida,“ sõnas G4S-i teenindus- ja juhtimiskeskuse direktor Reiko Tääker.

Ka Võrus oli alkoholiga probleeme. Kaupluse turvatöötaja märkas, kuidas täisealine meesterahvas ostis pudeli viina, mille kauplusest väljudes andis alaealisele noormehele. Turvatöötaja pidas mõlemad isikud kinni ja andis üle politseile, kes tegeles olukorraga edasi.

„Selliste juhtumite puhul, kutsume üles kõiki olema tähelepanelikud ja teavitama turvatöötajaid, kui midagi kahtlast märkate,“ lisas Tääker.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles