Kandidaadid spordiedendaja preemiale on esitatud

Järva Teataja
Copy
Group of sportive people in a gym training.Stretching before starting a workout session.
Group of sportive people in a gym training.Stretching before starting a workout session. Foto: Harbucks/ Shutterstock

28. detsembril lõppes taotluste vastuvõtt Järvamaa omavalitsuste liidu poolt väljaantavale spordiedendaja preemiale, kuhu esitati kolm kandidaati.

Järvamaa spordiedendaja preemiale kandideerivad spordihalli projektijuht Marge Merisalu, nooleviskevõistluste korraldaja Ahto Härm ja võrkpallitreener Ilmar Mõttus.

16. jaanuaril toimub Säreveres Järvamaa spordigala 2021, kus koos Järvamaa spordiliidu ja Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupiga tunnustatakse 2021. aasta spordivaldkonna parimaid.

Järvamaa spordipreemia on asutatud 1999. aastal. Spordipreemia eesmärk on tähtsustada sporti, tunnustada ja tutvustada üldsusele tippsportlasi, treenereid, kehalise kasvatuse õpetajaid ja teisi isikuid, kelle saavutused, töö ja isiklik eeskuju on oluliselt aidanud kaasa sporditegevusele maakonnas.

Spordiedendaja preemia antakse sportlase või spordikollektiivi treenerile, kehalise kasvatuse õpetajale või juhendajale, spordielu korraldajale või propageerijale, kes on oma alal ja oma piirkonnas (vald, linn, koostööpiirkond, maakond) tegutsenud vähemalt kolm aastat ja kelle treenitavad on saavutanud suurepäraseid tulemusi rahvusvahelistel/ vabariiklikel / maakondlikel võistlustel või on silma paistnud oma piirkonna spordielu edendamisel, hoogustamisel ja toetamisel ning olema andnud suure panuse maakondlikku spordiliikumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles