Talvine ilm jätkub

Järva Teataja
Copy
Talvised teeolud Järvamaal.
Talvised teeolud Järvamaal. Foto: Järva Teataja

Varahommikul on põhi- ja tugimaanteed Eesti lääne- ja põhjaosas lumised või sõidujälgede vahel lumesegused, Lõuna-, Kagu- ning osaliselt Kesk-Eestis on teekatted soolamärjad või kergelt lumesegused. 

Lääne- ja Põhja-Eestis sajab lund ning teedel on lõiguti jäidet. Viljandi- ja Jõgevamaal piirab nähtavust kohati udu. Temperatuur on sajualas miinuses, mujal 0-kraadi juures või kergelt plussis. Teedel on libedust!

Prognoosi kohaselt tuleb päeval pilves selgimistega ilm. Põhja- ja Lääne-Eestis sajab lund ja lörtsi, mujal Eestis sajab vihma. Mitmel pool on udu ja jäidet. Pärastlõunal taandub tihedam sadu ida poole. Temperatuur jääb 0-kraadi juurde ning teedel on suur libeduse oht!

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele:

Libeduse oht on suur ristmike kiirendus- ja aeglustusradadel, bussipeatuste läheduses, raudteeülesõitudel, sest seal toimub rohkem pidurdamisi ja kiirendamisi ning lumi ja jää lihvitakse kiiremini libedaks.

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1247. Lisainfot teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata http://tarktee.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles