Koroonasse nakatunute numbrid vaid kasvavad

Järva Teataja
Copy
Kõigi võiks arvata, et viimasel kahel aastal on spordivõistlustel kõige tähtsam olnud osalejate hulk ja tulemused, siis nii see siiski ei ole. Nii nagu ka muude eluvaldkondade üle, on spordielu enim mõjutanud ennekõike koroonaviiruse vastu võitlemiseks kasutulese võetud meetmed. Kui olukord on olnud halb, on ka spordielule kriips peale tõmmatud.
Kõigi võiks arvata, et viimasel kahel aastal on spordivõistlustel kõige tähtsam olnud osalejate hulk ja tulemused, siis nii see siiski ei ole. Nii nagu ka muude eluvaldkondade üle, on spordielu enim mõjutanud ennekõike koroonaviiruse vastu võitlemiseks kasutulese võetud meetmed. Kui olukord on olnud halb, on ka spordielule kriips peale tõmmatud. Foto: Maarius Suviste

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 8987 testitulemust, millest 2104 osutus positiivseks.

17. jaanuari hommikuse seisuga on haiglas 309 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 227 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 176 ehk 77,5% on vaktsineerimata ja 51 ehk 22,5% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 40 uut haigusjuhtu. Suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest: 58-aastane mees, 78aastane naine, 80-aastane naine, 82aastane mees ja 84aastane naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles