Ettevalmistus jätkus haiguste kiuste

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmevõistlejatest õed Grete (vasakul) ja Grit Šadeiko.
Mitmevõistlejatest õed Grete (vasakul) ja Grit Šadeiko. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel nädalavahetusel Eesti noorte talvise kergejõustiku mitmevõistluse meistrivõistluste võit andis türilasele Grete Šadeikole kindlust, et suveettevalmistused on kulgenud plaanitult.

Kergejõustikuklubi Järvala treener Leonhard Soom ütles, et kesktalvine haiguste aeg on jätnud jälje nii sportlastele kui ka nende tulemustele.

Nii jäi kõhuviiruse tõttu meistrivõistlustest kõrvale Joosep Lohur ja Grete Šadeikogi oli sama hädaga kimpus, kuid pidas viievõistluse siiski vastu. «Grete puhul midagi hullu polnud, aga midagi väga rõõmu tegevat samuti mitte,» ütles Soom. «Tundub, et nüüd on ta ettevalmistusega saanud rongi peale. Eelkõige hallialades, nagu tõkkejooks, kaugus- ja kõrgushüpe, annaks palju juurde õigel rajakattel harjutamine, kuid me ei pea pikki sõite suurtesse linnadesse praegu vajalikuks.»

Grete Šadeiko sõnas, et kui tervisehäda välja jätta, võib naisjuunioride viievõistluses 4064 punktiga tulnud esikohaga rahule jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles